Over ons

Voor al uw pannenkoeken en plates.

Welkom bij Pannenkoekenhuis Nieuw Moscou, leuk dat u sfeer komt proeven bij ons.

Camping, B&B, Groepsaccommodatie, Appartementenverhuur / Stalhouderij Nieuw-Moscou is een familiebedrijf. Waar wij allen met veel plezier de gasten een prettig en aangenaam verblijf willen bieden. Zodat men nog eens terug denkt aan het vertoeven in buurtschap Nieuw Moscou.

Voorheen was ons bedrijf bekend als Camping Nieuw-Moscou, later kwam daar de stalhouderij bij en sinds 2013 hebben wij het uitgebreid met de bouw van een groepsaccommodatie en B&B.

Een unieke accommodatie met vele mogelijkheden in Mooi Drenthe. De luxe sfeervolle appartementen / groepsaccommodatie, zijn geheel drempelvrij en daardoor rolstoelvriendelijk met parkeerplaatsen voor de deur. De combinatie van rijhal, stallen, camping en appartementen maakt dat we ook ruimte bieden voor de paardentoerist / paardenliefhebbers.

En sinds 2022 hebben we de bedrijvigheid verder uitgebreid met ons pannenkoekenhuis. Het bespreken van een huifkar / paardentramarrangement, behoort ook tot de mogelijkheden. Dit is op diverse manieren te realiseren en eventueel uit te breiden.

Sinds de start van de B&B komen de gasten van heinde en verre oftewel all over the World hebben we gemerkt. We werken er aan om Hollandscheveld goed op de kaart te zetten.

Eetsmakelijk en tot kiek!

Vriendelijke groeten,

Familie van de Wetering